Design Cadeau & Zo

Over Design Cadeau & Zo

Ik ben Cissy, 27 jaar oud en woon in Leidschendam. Naast mijn werk als bedrijfsadministrateur bij een van de grootste AGF-distributeurs wereldwijd ben ik deze webshop begonnen.

Mijn andere passies zijn paardrijden en motorrijden, ik ben vaak op pad en doe mijn inspiratie vaak buiten op.  

Elk product krijgt bij mij veel liefde en aandacht, zo komt elk pakje (zelfs als deze écht helemaal voor jezelf is) altijd als een cadeautje bij jou thuis aan! 

Motivatie & Missie

Ik was altijd opzoek naar een cadeau wat niemand anders kon geven, iets wat persoonlijk was en een boodschap overgaf. Toen ik dit vaak niet naar mijn zin kon vinden ben ik zelf gestart met voor vrienden en kennissen persoonlijke borrelplanken en andere cadeaus van hout te gaan maken, waarop altijd positieve reacties kwamen. Ik merkte al snel dat ik graag uitbereiding wilde. Ik heb toen mijn gereedschap en producten uitbereid en zodoende ben ik toen deze webshop gestart.

Mijn missie is Nederland en België voorzien van persoonlijke handgemaakte cadeaus voor een betaalbare prijs. Ik wil dat mijn klanten op mij kunnen vertrouwen, dit doe ik door persoonlijke aandacht te geven aan elke klant. Door deze werkwijze ben ik in staat om een perfect cadeau voor elke gelegenheid te creëren. Ik geloof in mijn producten die voor iedereen uniek worden samengesteld. Ik ben er voor iedereen die opzoek is naar een uniek en persoonlijk geschenk, dit kan zowel zakelijk als particulier zijn

Mijn droom is op een duurzame wijze met persoonlijke aandacht iedereen te kunnen voorzien van een uniek cadeau voor iedere gelegenheid. Ik zorg ervoor dat er voor iedereen een betaalbaar uniek cadeau beschikbaar is.

 

Ontwerp zonder titel-28